Avaleht : File Types : T2C-fail

.T2C Faililaiend

File TypeTCP / Com konfiguratsioonifail

arendajaTAL Technologies
Populaarsus
KategooriaSeadete failid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on T2C-fail?

T2C-fail on konfiguratsioonifail, mille on loonud TAL Technologies TCP / Com - programm, mida kasutatakse andmeside konfigureerimiseks järjestikuseadmete ja tarkvara vahel mis tahes TCP / IP-võrgus. See salvestab konfiguratsiooniteabe andmete kogumiseks arvutist RS232 pordiga ühendatud instrumendist ja võrgu TCP / IP porti, kuhu andmeid saadetakse.

Lisateave

TCP / Com kasutatakse andmete kogumiseks teadusseadmetest, näiteks anduritest ja arvestitest, mis on ühendatud arvuti RS232 pordiga, ja andmete saatmiseks võrgu TCP / IP porti. See funktsioon võimaldab teil muuta arvuti seeriaseadmeserveriks, mis võib andmeid saata võrgu teiste arvutite mitmesse rakendusse. Kui loote konfiguratsiooni T2C-na, saate selle salvestada ja TCP / Com-is uuesti avada, selle asemel, et konfiguratsiooni uuesti nullist luua.

MÄRKUS: TCP / IP tähistab edastusjuhtimise protokolli / Interneti-protokolli ja seda kasutatakse võrguseadmete ühendamiseks Internetis.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
T2C-faile avavad programmid
Uuendatud 6 / 12 / 2019

Teave T2C-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .t2c sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud TCP / Com-i konfiguratsioonifaili tüüp, failivormingu kirjeldus ja Windowsi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.