Avaleht : File Types : Suguhaiguste fail

.STI Faililaiend

Failitüüp 1StarOffice'i esitluse mall

arendajaOraakel
Populaarsus
KategooriaAndmefailide
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

Mis on suguhaiguste fail?

Esitusmall, mille algselt lõi StarOffice, Apache OpenOffice'i eelkäija; kasutatakse sarnase kujundusega esitluste loomiseks; sisaldab sageli pealkirja slaidi ja sisuslaidide jaoks eelnevalt vormindatud päist ja jalust.

Lisateave

Apache OpenOffice kasutab nüüd .OTP OpenDocumenti failid arvutustabeli mallide jaoks. Apache OpenOffice suudab siiski avada vanemaid STI-faile.

MÄRKUS: Apache OpenOffice oli varem tuntud kui OpenOffice.org.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
STI-faile avavad programmid
Uuendatud 7 / 26 / 2013

Failitüüp 2SampleTanki kasutaja eelseadistatud andmefail

arendajaIK Multimedia
Populaarsus
KategooriaHelifailid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

.STI-failide ühendus 2

Eelseadistatud andmefail, mille on loonud helinäidise loomise rakendus SampleTank; sisaldab instrumendi kasutaja eelseadistuse instrumendiprogrammi andmeid .DOT fail; sisaldab viiteid viidatud helifailidele, näiteks .AIF; loodud koos .STH ja .STW failid; peab jääma seotud STH-, STW- ja STIP-failidega samasse kausta; pole mõeldud käsitsi avamiseks.

Lisateave

Iga loodud STIP-faili jaoks luuakse STH-, STI- ja STW-fail. Kõik kolm faili sisaldavad andmeid, millest STIP ammutab.

STI-faili loomiseks muutke rakenduses oma heli, klõpsake nuppu SAVE Pange heli nimele Kasutaja eelseadistus ja klõpsake nuppu OK, see loob STIP-faili, mis loob ka STI-faili ja asub selle "Parent Sound" kaustas.

Seotud STI-, STH-, STW- ja STIP-failid nimetatakse kõik sama instrumendi järgi. Kui teie instrumenti nimetatakse "trompetiks", kuvatakse teie STI-fail järgmiselt: Trumpet.sti.

STI-faile avavad programmid
Uuendatud 7 / 14 / 2015

STI-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .sti sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Kõiki sellel lehel loetletud failitüüpe, failivormingute kirjeldusi ja tarkvaraprogramme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.