Avaleht : File Types : SR0 fail

.SR0 Faililaiend

File TypeSecuROMi analüüsifail

arendajaSony
Populaarsus
KategooriaMuud failid
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

Mis on SR0-fail?

SecuROMi loodud fail, CD / DVD-ROMi kopeerimiskaitse tehnoloogia; luuakse, kui pärast programmi käivitatava faili paremklõpsamist valitakse suvand "Käivita analüüs" (. EXE) või sellega seotud otsetee, mida haldab SecuROM; genereerib AnalysisLog.sr0 failil C: / vaikimisi kataloogis või kasutaja töölaual.

Lisateave

SR0-faile kasutatakse diagnostikaaruannete saatmiseks SecuROM-i toele, kui SecuROM-iga kaitstud ostetud CD / DVD-ga tekib probleeme. Pärast SR0-faili genereerimist võite selle saata rakenduse jaoks abi SecuROMi tugitiimile. SR0-failid salvestavad analüüsitud programmi kohta teavet kopeerimiskaitse kohta. Need on tihendatud ja sisaldavad krüpteerimist, nii et sisu saab üle vaadata ainult SecuROMi tugi.

MÄRKUS: SecuROM-tehnoloogiat kasutatakse tavaliselt piraatlusevastase võitluse ja DRM ostetud videomängude kaitse. Seetõttu on SecuROMi komponendid installiplaatidel ja need on mängu installimiseks ja mängimiseks vajalikud.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
SR0-faile avavad programmid
Uuendatud 5 / 2 / 2012

SR0-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .sr0 sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud failitüüpi SecuROM Analysis, failivormingu kirjeldust ja Windowsi programme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.