Avaleht : File Types : SMMX-fail

.SMMX Faililaiend

File TypeSimpleMindi mõttekaardi fail

arendajaSimpleApps
Populaarsus
KategooriaLehekülje paigutusfailid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on SMMX-fail?

SMMX-fail on mõttekaardi tööriist SimpleMind loodud mõttekaart, mida kasutatakse ideede ajendamiseks ja korrastamiseks. See sisaldab mõttekaarti, mis on diagramm, mis sisaldab ideid esindavat teksti, harusid, kujundeid ja pilte.

Lisateave
SMMX-fail on avatud rakenduses SimpleMind 1

SMMX-fail on peamine failitüüp, mis on seotud SimpleMindiga, olgu see siis Windowsi, macOSi, iOSi või Androidi versioon. Mõttekaardi salvestamisel loob SimpleMind SMMX-faili mõttekaardi sisu salvestamiseks.

Kui leiate oma arvutis või e-kirja manusena SMMX-faili, peaksite selle avama rakendusega SimpleMind, kuna ühtegi muud teadaolevat failitüüpi toetavat rakendust pole. Kui te ei saa SimpleMindi osta, võite selle avamiseks proovida tasuta versiooni. Mõni tasuta versioon ei võimalda siiski faili salvestada.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad SMMX-faile
Uuendatud 4 / 6 / 2018

Teave SMMX-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .smmx sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud failide tüüp SimpleMind Mind Map, failivormingu kirjeldus ning Mac, Windows, Android ja iOS programmid on Faili meeskonna poolt eraldi uuritud ja kontrollitud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.