Avaleht : File Types : SLP-fail

.SLP Faililaiend

Failitüüp 1SpectraLayers Pro projekt

arendajaMAGIX
Populaarsus
KategooriaHelifailid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on SLP-fail?

SLP-fail sisaldab projekti, mille on loonud täiustatud helispektri redaktor Steinberg SpectraLayers Pro; toetab mitut helikihti, kusjuures iga kiht sisaldab iseseisvaid muudatusi ja filtreid; võimaldab standardsete helifailide segamist, heliisolatsiooni ja kohandatud heli kujundamist; mida kasutavad heliinsenerid ja audio-video redaktorid.

Lisateave

SLP-failid salvestavad viited lähtemeediumifailidele, kihtidele, muudatustele ja rakendatud filtritele. SpectraLayers Pro töötas välja Sony, kuni see 2016. aastal MAGIXile müüdi, ja seejärel omandas Steinberg 2019. aastal.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
SLP-faile avavad programmid
Uuendatud 9 / 5 / 2019

Failitüüp 2Sisulizeri projektifail

arendajaSisulizer
Populaarsus
KategooriaAndmefailide
vorming

XML

See fail on salvestatud XML-vormingus. Faili XML-struktuuri ja sisu saate vaadata a-s tekstiredaktor.

.SLP-failide assotsiatsioon 2

Projekt loodi visuaalse tarkvara lokaliseerimise tööriista Sisulizer abil; salvestatud XML vormindada ja sisaldab lokaliseerimisprojekti andmeid; salvestab kõik projekti tõlked ja muudatused.

SLP-faile avavad programmid
Windows
Sisulizer
Uuendatud 4 / 22 / 2008

SLP-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .slp sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Kõiki sellel lehel loetletud failitüüpe, failivormingute kirjeldusi ja tarkvaraprogramme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.