Avaleht : File Types : SKB-fail

.SKB Faililaiend

File TypeSketchUpi varukoopia

arendajaTrimble
Populaarsus
KategooriaVarundamisfailid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on SKB-fail?

SKB-fail on varukoopia, mille on loonud tasuta 3D-modelleerimisprogrammi SketchUp Windowsi versioon. See sisaldab a varukoopiat .SKP SketchUp 3D-mudel. SKB-failid salvestatakse programmi automaatse salvestamise funktsiooni abil automaatselt juhul, kui algne SKP-fail rikutakse või see kogemata kustutatakse.

Lisateave

SKB-faile loob ainult SketchUpi Windowsi versioon ja need kuvatakse kujul [failinimi] .skp. MacOS-i versioon salvestab mudeleid laiendiga .skp as [failinimi] ~ .skp.

SKB-failid salvestatakse tavaliselt kausta "Minu dokumendid" koos originaalse SKP-failiga. Asukohta saab aga muuta valides Eelistused → Failid → Mudelid .... SKB-failid sisaldavad mudeli versiooni, mis salvestati enne mudeli praegust versiooni SKP-faili.

Kui teil on probleeme SKB-faili avamisega, peate selle avamiseks muutma laiendi ".skb" asemel ".skp".

SketchUpi kasutatakse peamiselt 3D-mudelite loomiseks, mis on seotud arhitektuuri, sisekujunduse, filmi, videomängude kujunduse ja masinaehitusega. See on tasuta allalaaditav.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad SKB-faile
Uuendatud 10 / 30 / 2017

SKB failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .skb sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud faili tüüp SketchUp Backup Document, failivormingu kirjeldus ja Windowsi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.