Avaleht : File Types : SITX-fail

.SITX Faililaiend

File TypeStuffIt X arhiiv

arendajaSmith Micro
Populaarsus
KategooriaTihendatud failid
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

Mis on SITX-fail?

SITX-fail on tihendatud fail, mis on salvestatud Stuffit X arhiivivormingus - vaikevormingus, mida StuffIt 7.0 ja uuemad kasutavad. See sisaldab Smith Micro eksklusiivset ATOM-pakkimistehnoloogiat ja pakub kuni 20% rohkem tihendust kui tavaline Stuffit (. ISTU) arhiivid.

Lisateave

SITX-vorming toetab pikki failinimesid, UNIX-i (st OS X) ja Windowsi faililubade säilitamist ning vigade parandamist, mis parandab andmeedastusvead. Samuti toetab see paroolikaitset, kasutades 512-bitist RC4 krüptimist või muid krüptimismeetodeid, sealhulgas AES, DES ja Blowfish. Versioon 9 ja uuemad pakuvad JPEG-piltide tihendamist 15–30%.

MÄRKUS: StuffIt töötas varem välja Allume Systems (varem Aladdin Systems), kuid nüüd on seda arendanud ja levitanud Smith Micro.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
SITX-faile avavad programmid
Uuendatud 8 / 15 / 2016

Teave SITX-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .sitx sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud failitüüpi StuffIt X Archive, failivormingu kirjeldust ning Maci ja Windowsi programme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.