Avaleht : File Types : SCRIPTSUITE-fail

.STCRIPTSUITE Faililaiend

File TypeAppleScript Script Suite'i fail

arendajaõun
Populaarsus
KategooriaArendaja failid
vorming

tekst

See fail on salvestatud lihttekstivormingus. Selle faili sisu saate avada ja vaadata a abil tekstiredaktor.

Mis on fail SCRIPTSUITE?

AppleScripti tuge sisaldavate MacOS-i rakenduste kasutatav fail; salvestab atribuutide loendi, mis määrab kaardistamise arendaja määratletud klasside ja nende aluseks olevate Apple'i sündmuskoodide vahel; kasutatakse koos .STCRIPTTERMINOLOGY fail, mis sisaldab kehtivat AppleScripti süntaksit.

Lisateave

Script Suite ja Script Terminology failid võimaldavad arendajatel määratleda oma AppleScripti keele süntaks, et täita mis tahes ülesandeid, mida nende rakendus nõuab. Skripti terminoloogias kasutatakse sageli lihtsaid ingliskeelseid käske, mis kaardistatakse klassidesse, mis ise kaardistatakse Apple'i sündmuskoodidega.

MÄRKUS: Kui muudate .scriptsuite faililaiend aadressile Subtiitrid., saate faili vaadata lihttekstiredaktoris, näiteks Apple TextEdit.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad faile SCRIPTSUITE
Uuendatud 4 / 8 / 2019

Teave SCRIPTSUITE-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .scriptsuite sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud AppleScript Script Suite'i failitüübi, failivormingu kirjelduse ja Maci programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.