Avaleht : File Types : SCA-fail

.SCA Faililaiend

Failitüüp 1Nortoni viirusetõrje skannimisfail

arendajaSymantec
Populaarsus
KategooriaAndmefailide
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

Mis on SCA-fail?

Andmefail, mille on loonud Norton AntiVirus - programm, mis kaitseb lauaarvuteid malware; sisaldab kõvakettal olevate failide loendit, mida on skannitud või mida tuleb skannida; kasutab Norton AntiVirus, et öelda, milliseid faile tuleb järgmisena skannida.

Lisateave

SCA-failid asuvad tavaliselt Ülesanded Nortoni viirusetõrje installi kataloog. Neid nähakse tavaliselt failinimega mycomp.sca.

MÄRKUS: Symantec tutvustas laiendust .sca koos Norton AntiVirus 2002. Norton AntiVirus sai 2014. aastal Norton Security.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad SCA-faile
Uuendatud 12 / 29 / 2014

Failitüüp 2Scala skriptifail

arendajaScala
Populaarsus
KategooriaKäivitatavad failid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

.SCA-failide ühendus 2

Digitaalsete siltide haldamise programmiga Scala kirjutatud skript; sisaldab juhiseid, mis määravad, kuidas ja millal digipilte kuvatakse; kasutatakse elektrooniliste stendide, dünaamiliste digitaalsete siltide, DOOH (Digital-Out-of-Home) reklaami, töötajate telerite, elektrooniliste plakatite ja muud tüüpi digitaalsete märkide juhtimiseks.

Lisateave

Scala skriptid on kirjutatud ScalaScripti keeles, mis kasutab oma süntaksit. Kuna SCA-failid salvestatakse lihttekstivormingus, saab neid põhitekstiredaktoriga avada ja redigeerida.

Programmid, mis avavad SCA-faile
Uuendatud 4 / 13 / 2009

Teave SCA-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .sca sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Kõiki sellel lehel loetletud failitüüpe, failivormingute kirjeldusi ja tarkvaraprogramme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.