Avaleht : File Types : SC2MAP-fail

.SC2MAP Faililaiend

File TypeBlizzard StarCraft 2 kaardifail

arendajaBlizzard Entertainment
Populaarsus
KategooriaMängude failid
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

Mis on SC2MAP-fail?

Mängukaart, mida kasutab StarCraft II: Wings of Liberty, reaalajas strateegia (RTS) mäng, mis on loodud StarCrafti järgena; sisaldab kaardi nime, autorit, kirjeldust, suurust, maastikku, ühikuid, päästikuid, paika seadistusi ja mängija lähtepunkte, samuti mitmesuguseid objekte; saab kasutada ühe või mitme mängijaga mängude jaoks.

Lisateave

StarCraft II kaardid võivad sisaldada järgmist tüüpi andmeid:

  • Maastik: Sisaldab harja, teid, kaljusid, lehestikku, vett ja mitmesuguseid esemeid; võib tõsta või langetada ja lisada müra ja silumisefekte.
  • Osakute: Sisaldab Terrani, Protossi ja Zergi üksusi ja struktuure, samuti ressursse (mineraalväljad ja vespeengeisrid), mitmesuguseid kujundeid ja hävitatavaid esemeid.
  • Doodad: Sisaldab erinevaid objekte, mis lisavad kaardile vaheldust, näiteks kaljutornid, laava, kristallid, puud, tuled, esemed, kujud, templi ehitusplokid ja muud.
  • Points: Sisaldab mängijate lähtepunkte, heli kiirgajaid ning 2D- ja 3D-punkte, millele võivad viidata päästikud või muud objektid.
  • Regioonide: Kasutatakse teatud ettemääratud omadustega ristkülikukujuliste või ümmarguste piirkondade määramiseks.
  • Kaamerad: Võimaldab kasutajatel paigutada kaardi kohale üldise või esimese isiku perspektiivkaameraid, et luua päästikutega kinematograafilisi järjestusi.
  • Teekond: Võimaldab kaardiarendajatel määrata staatilisi või dünaamilisi radasid, samuti lennukeelu ja blokeerimispunkte; mida mängu tehisintellekt kasutab üksuste marsruutimiseks.
  • Triggerid: Võimaldab kasutajatel täpsustada sündmusi, mis toimuvad siis, kui midagi juhtub; näiteks kui alus hävitatakse, võib kaardi looja käivitada kinematograafia.
  • tekst: Võimaldab kaardiloojatel määrata kaardi teksti koos fontide, värvide, piltide ja gradientidega.

StarCraft II redaktorit (nimetatakse ka "Galaxy redaktoriks") saab kasutada kohandatud kaartide loomiseks, mida saab mängida Starcraft II-s. Redaktor on lisatud StarCraft II installi.

MÄRKUS: StarCraft II redaktor nõuab enne StarCraft II kaartide redigeerimist ja salvestamist autentimist kehtiva Battle.net kontoga.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad SC2MAP-faile
Uuendatud 8 / 4 / 2010

Teave SC2MAP-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .sc2map-järelliitega fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud Blizzard StarCraft 2 Mapi failitüübi, failivormingu kirjelduse ning Maci ja Windowsi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.