Avaleht : File Types : RUPAF-fail

. RUPAF Faililaiend

File TypeRevo Uninstaller Pro aktiveerimisfail

arendajaVS Revo Grupp
Populaarsus
KategooriaAndmefailide
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on RUPAF-fail?

RUPAF-fail on andmefail, mida kasutab programm Revo Uninstaller Pro, programm, mida kasutatakse programmide, Windowsi rakenduste ja pistikprogrammide desinstallimiseks. See sisaldab tellimuse registreerimise teavet, mis sisaldab kasutaja nime ja seerianumbrit. RUPAF-faile kasutatakse Revo Uninstaller Pro tellimuse aktiveerimiseks või värskendamiseks, kui kasutajal pole Interneti-ühendust.

Lisateave

RUPAF-faili loomiseks klõpsake menüünuppu ja valige "Registreerimine" või "Uuenda tellimust". Seejärel sisestage kasutaja nimi ja seerianumber. Pärast mõlema välja täitmist klõpsake "Salvesta fail", nimetage fail ja valige asukoht. Pärast RUPAF-faili salvestamist saatke fail e-posti aadressile Revo Uninstaller ja see saadab teile "Ava võtme", mille saate tarkvara aktiveerimiseks sisestada registreerimisvormi.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad RUPAF-faile
Uuendatud 12 / 7 / 2018

RUPAF-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on sufiksiga * .rupaf fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud failitüübi Revo Uninstaller Pro Activation, failivormingu kirjelduse ja Windowsi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.