Avaleht : File Types : RBS-fail

.RBS Faililaiend

Failitüüp 1Windows Installeri tagasipöördumisskript

arendajaMicrosoft
Populaarsus
KategooriaVarundamisfailid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on RBS-fail?

Windows Installeri käitatava tarkvara installimise käigus loodud skript; sisaldab komplekti juhiseid, mida kasutatakse installieelse süsteemi oleku taastamiseks, kui installimine ei lõpule; kui installimine õnnestub, kustutatakse fail automaatselt.

Lisateave

Tagasivõtmise skript taastab vastavasse tagasivõtmisse salvestatud failid .RBF faili. Mõlemad failid on salvestatud ühte arhiivi nimega "Config.Msi".

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
RBS-faile avavad programmid
Uuendatud 3 / 9 / 2009

Failitüüp 2Taassünni laulutoimik

arendajaPropellerhead tarkvara
Populaarsus
KategooriaHelifailid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

.RBS-failide ühendus 2

Rebirth RB-338 tarkvara süntesaatori loodud helifail; võib sisaldada trummihelisid ja muid elektroonilisi instrumente, millele viidatakse kui häältele; mida muusikud kasutavad muusikakompositsioonide salvestamiseks.

Lisateave

Ettevõtte Rebirth RB-338 arendajad Propellerhead Software lõpetasid toote tootmise 1. septembril 2005. Tarkvara on Rebirthi muuseumi veebisaidilt endiselt tasuta saadaval. Tarkvaratuge siiski ei pakuta.

RBS-faile avavad programmid
Uuendatud 2 / 7 / 2012

Failitüüp 3MP3 helinafail

arendajaN / A
Populaarsus
KategooriaHelifailid
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

.RBS-failide ühendus 3

Rakenduses loodud laulufail .MP3 formaat; sisaldab heliandmeid ja on sageli kodeeritud 64Kbps; tavaliselt kasutatakse mobiiltelefoni helinate levitamiseks Interneti kaudu; saab mängida tavalise MP3-failina, nimetades faililaiendi ümber .mp3-ks.

Lisateave

MÄRKUS: RBS-i helinafaile ei tohiks segi ajada Rebirthi laulufailidega. RBS-helinad on kodeeritud MP3-vormingus, samas kui taassünni laulud on kodeeritud Propellerhead Software'i varalises süntesaatori vormingus.

RBS-faile avavad programmid
Uuendatud 12 / 2 / 2010

RBS-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .rbs sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Kõiki sellel lehel loetletud failitüüpe, failivormingute kirjeldusi ja tarkvaraprogramme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.