Avaleht : File Types : PSH-fail

.PSH Faililaiend

File TypePhotodexi slaidiseanss

arendajaPhotodex
Populaarsus
KategooriaVideofailid
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

Mis on PSH-fail?

Projektifail, mille on loonud ProShow, programm, mida kasutatakse piltide, video ja heliga professionaalse kvaliteediga slaidiseansside loomiseks; sisaldab kõiki slaidiseansi laadimiseks, loomiseks ja esitamiseks vajalikke seadeid ja lisatud efekte; kasutatakse tavaliselt ettevõtte esitlusmaterjalide, personaalsete fotode slaidiseansside ja veebis videote avaldamiseks.

Lisateave

PSH-failid ei sisalda multimeediumandmeid. Need sisaldavad ainult linke, mis osutavad multimeedia ressurssidele. Seega, kui PSH-faili teisaldatakse, ei pruugi ressursse leida ja kasutaja peab neid võib-olla ümber paigutama.

PSH-faile võib eksportida enam kui neljakümnesse vormingusse, sealhulgas Flash, DVD, CD ja Blu-ray. Neid võib ka otse YouTube'i üles laadida või kanda kaasaskantavatesse seadmetesse, näiteks iPhone'i või Blackberry.

ProShow on saadaval Goldi ja Produceri väljaannetes.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad PSH-faile
Uuendatud 2 / 15 / 2010

Teave PSH-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .psh sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud Photodexi slaidiseansi failitüübi, failivormingu kirjelduse ja Windowsi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.