Avaleht : File Types : PQB-fail

.PQB Faililaiend

File TypePleco hiina sõnaraamatu varukoopia

arendajaPleco
Populaarsus
KategooriaVarundamisfailid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on PQB-fail?

Varukoopia, mida kasutab iOS-i jaoks hiina dokumendilugeja, sõnastiku ja sähvikute programm Pleco Chinese Dictionary; salvestab kasutaja sõnaraamatu või välkmälukaartide andmebaasi varukoopia; võib sisaldada Websteri inglise või Oxford EC sõnastikku.

Lisateave

Kasutussõnaraamatu loomiseks PQB-failist valige Seaded → Sõnastike haldamine navigeerimispaani vahekaardilt "Sätted" ja klõpsake nuppu "Lisa kasutaja". Seejärel leidke oma PQB-fail ja valige see.

PQB-failid on sarnased .PQB-varukoopia failid, mida kasutavad Pleco hiina sõnaraamatu vanemad versioonid.

MÄRKUS: Välkmälukaarte sisaldavate PQB-failide varundamisel ja taastamisel valige käskude "Varukoopiate andmebaas" ja "Taasta andmebaas" asemel "Ekspordikaardid" ja "Kaardid".

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad PQB-faile
Uuendatud 6 / 9 / 2014

PQB-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .pqb sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud Pleco Chinese Dictionary Backup failitüübi, failivormingu kirjelduse ja iOS-i programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.