Avaleht : File Types : PPK-fail

.PK Faililaiend

File TypePuTTY privaatvõtme fail

arendajaPuTTY
Populaarsus
KategooriaMuud failid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on PPK-fail?

Faili on loonud programm PuTTYgen (PuTTY Key Generator), mida kasutatakse avaliku võtme krüptograafia jaoks võtmete genereerimiseks; salvestab programmi loodud privaatvõtme; kasutatakse turvalise suhtluse võimaldamiseks kaugüksusega, millel on vastav avalik võti.

Lisateave

PPK-faile kasutab tasuta PuTTY SSH ja Telnet klient. PPK-faili autentimiseks määramiseks valige PuTTY konfiguratsiooni menüüst Ühendus → SSH → Auth ja seejärel valige Sirvi ... valiku "Privaatne võtmefail autentimiseks" jaoks.

MÄRKUS: PPK-faile saab avada ka WinSCP, SFTP ja FTP klient Windowsi jaoks. Uue ühenduse loomisel WinSCP-s saate määrata PPK-faili asukoha valides Täpsem → SSH → Autentimine → Privaatvõtme fail.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad PPK-faile
Uuendatud 1 / 30 / 2019

PPK-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .ppk sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud PuTTY privaatvõtme failitüübi, failivormingu kirjelduse ja Windowsi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.