Avaleht : File Types : PNC-fail

.PNC Faililaiend

File TypePanasonicu võrgukaamera pilt

arendajaPanasonic
Populaarsus
KategooriaRasterpildifailid
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

Mis on PNC-fail?

PNC-fail on Panasonicu võrgu videokaamerate loodud pilt, mida tavaliselt kasutatakse turvalisuse eesmärgil. See sisaldab pilti, mis on salvestatud PNC-vormingus, mis on sarnane pildiga JPEG vormingus. PNC-faile saab vaadata ainult Panasonicu Network Camera SD Vieweriga.

Lisateave

PNC-failid luuakse, kui Panasonicu võrgukaamera salvestab pilte ja laadib selle alla SD kaart. Saate konfigureerida kaamera seadeid PNC-failide jäädvustamise kohta, sealhulgas pildi eraldusvõime ja jäädvustatud piltide sagedus.

PNC-pilte saab kaamera SD-kaardi abil arvutisse edastada. Võite alla laadida tasuta Panasonicu SD Vieweri ja kasutada seda PNC-failide vaatamiseks. Programmi abil saate pildi salvestada ka tavalisemasse vormingusse, näiteks JPEG, GIF või PNG.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad PNC-faile
Uuendatud 3 / 24 / 2017

PNC-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .pnc sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud Panasonicu võrgukaamera pildifaili tüüp, failivormingu kirjeldus ja Windowsi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.