Avaleht : File Types : PML-fail

.PML Faililaiend

Failitüüp 1Protsessi Monitor logifail

arendajaSysinternals
Populaarsus
KategooriaAndmefailide
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

Mis on PML-fail?

Logifail, mille on loonud Windowsi reaalajas protsesside jälgimise tööriist Process Monitor; sisaldab faili süsteemis toimuvate tegevuste logi ja registri, samuti süsteemiprotsessides ja lõimedes; kasutatakse arvuti jõudluse ja turvalubadega seotud probleemide analüüsimiseks.

Lisateave

PML-failid salvestavad protsessi nime, protsessi ID, toimingu, tee, tulemuse, ajatempli ja muu teabe süsteemi sündmuste kohta. Spetsiifilise teabe leidmiseks saab logifaile filtreerida kohandatud kriteeriumide järgi.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad PML-faile
Uuendatud 3 / 15 / 2011

Failitüüp 2Pyre'i omaduste fail

arendajaCACR
Populaarsus
KategooriaSeadete failid
vorming

XML

See fail on salvestatud XML-vormingus. Faili XML-struktuuri ja sisu saate vaadata a-s tekstiredaktor.

.PML-failide assotsiatsioon 2

Pyre poolt kasutatav konfiguratsioonifail, Pythoni raamistik, mida kasutatakse suure jõudlusega arvutusrakenduste integreerimiseks; salvestatud XML-vormingu abil ja sisaldab rakenduses "omaduste", "rajatiste" ja "komponentide" väärtusi; võimaldab kasutajatel tühistada vaikeväärtused rakenduse loendites.

Lisateave

Pyre levitatakse lähtekoodi vormingus ja see ei sisalda traditsioonilist installiprogrammi. Pyre- ja PML-faile kasutavate rakenduste näide on tarkvarapakett DANSE, mida kasutatakse neutronihajutuskatsete analüüsimiseks. Kahjuks on DANSE katkestatud ja seda pole võimalik alla laadida.

MÄRKUS: Mõistetel "omadused", "rajatised", "komponendid" ja "varud" on konkreetne tähendus, kui neid kasutatakse Pyre raamistiku osade kirjeldamiseks. Pyre raamistiku töötas välja Caltechi täiustatud arvutiuuringute keskus (CACR).

Programmid, mis avavad PML-faile
Windows
Pyre
moon
Pyre
Linux
Pyre
Uuendatud 10 / 14 / 2016

Failitüüp 3Peopesa märgistuskeele fail

arendajapalm
Populaarsus
Kategooriae-raamatu failid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

.PML-failide assotsiatsioon 3

Lähtefailivorming, millele pääseb juurde eReader, optimaalne e-raamatu lugeja rakendus; sisaldab lähtekoodi, mis on kompileeritud .PDB fail, mida seejärel saavad lugeda eReaderi seadmed; koosneb siltidest, mis struktureerivad e-raamatut, selle näited hõlmavad lõike, taanet ja fondi vormindust.

Lisateave

MÄRKUS: PML-faili pakitud vorming on .PMLZ faili.

Programmid, mis avavad PML-faile
Windows
eReader
kaliiber
moon
eReader
kaliiber
Linux
eReader
kaliiber
Android
eReader
Windows Phone
eReader
Uuendatud 9 / 13 / 2013

PML-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .pml sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Kõiki sellel lehel loetletud failitüüpe, failivormingute kirjeldusi ja tarkvaraprogramme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.