Avaleht : File Types : PHD-fail

.PHD Faililaiend

Failitüüp 1PhotoDirectori projektifail

arendajaCyberLink
Populaarsus
KategooriaAndmefailide
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

Mis on PHD-fail?

Digitaalfotode redigeerimiseks kasutatava programmi PhotoDirector loodud fotoprojekt; toetab imporditud fotosid paljudest erinevatest kaamera RAW-vormingutest, sealhulgas .DNG, .CR2, .SRF, ja paljud teised; sisaldab imporditud piltide kogu ja salvestab kõik kasutaja tehtud muudatused; kasutatakse projekti algsalvestusvorminguna ja see salvestatakse koos muude andmefailide ja kaustadega, mis sisaldavad digitaalfoto andmeid.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad PHD-faile
Uuendatud 10 / 2 / 2014

Failitüüp 2Kaasaskantav kuhjafail

arendajaIBM
Populaarsus
KategooriaAndmefailide
vorming

Tekst ja binaarne

See fail on salvestatud lihtteksti või kahendvormingus. Lihtsas tekstivormingus saab seda vaadata a-ga tekstiredaktor.

.HD-failide assotsiatsioon 2

Andmefail on loodud vormingus Portable Heap Dump, mida kasutatakse loomiseks Java kuhjafailifailid, kasutades IBM-i Java Virtual Machine (JVM) versiooni; mai sisaldab kõigi Java kuhjaobjektide kirjet; kasutatakse rakenduse vigade, näiteks mälulekkide, silumiseks.

Lisateave

Kaasaskantavaid kuhjahunnikuid saab luua järgmiste keskkonnamuutujate parameetrite seadmisega: IBM_HEAP_DUMP = tõene ja IBM_HEAPDUMP = tõene. PHD-faile võib salvestada teksti- või kahendvormingus. Binaarformaat on aga failisuuruses palju väiksem. Tekstivormingu määramiseks määrake IBM_JAVA_HEAPDUMP_TEXT = tõene keskkonnamuutuja.

MÄRKUS: Kaasaskantavad kuhjahunnikud genereeritakse tavaliselt töötava Java-rakenduse tapmisega. Seetõttu käivitage PHD-faili loomiseks Java-programm nõutavate keskkonnamuutujate määramisega ja seejärel tapke see.

Programmid, mis avavad PHD-faile
Uuendatud 11 / 4 / 2016

PHD-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .phd sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Kõiki sellel lehel loetletud failitüüpe, failivormingute kirjeldusi ja tarkvaraprogramme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.