Avaleht : File Types : PF-fail

.PF Faililaiend

Failitüüp 1Privaatne fail

arendajaSmith Micro
Populaarsus
KategooriaTihendatud failid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on PF-fail?

PF-fail on parooliga kaitstud fail, mille on tihendanud ja krüptinud populaarne failide tihendamise ja laiendamise utiliit Stuffit Deluxe. See sarnaneb a . ISTU faili, kuid dekrüpteerimiseks ja lahtipakkimiseks on vaja parooli. PF-faile kasutatakse sageli konfidentsiaalsete või isikuandmete arhiveerimiseks.

Lisateave

PF-faile saate Stuffit Deluxe abil avada Windowsis või MacOS-is. PF-failid ei avane aga enne, kui sisestate õige parooli. Samuti on oluline eraldada PF-faili sisu ohutusse seadmesse, kuna sisu, milleks võivad olla dokumendid, pildid, videod jne, on tõenäoliselt tundlik.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad PF-faile
Uuendatud 2 / 8 / 2018

Failitüüp 2Windowsi eelhankefail

arendajaMicrosoft
Populaarsus
KategooriaAndmefailide
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

.PF-failide ühendus 2

Prefetcheri loodud fail, Windowsi mäluhalduri komponent, mis kiirendab alglaadimist ja rakenduste laadimist; sisaldab Prefetcheri sündmuste jälgimislogi; salvestab, millisele koodile ja andmetele alglaadimise ja rakenduste laadimise käigus juurde pääseb.

Lisateave

PF-failid salvestatakse tavaliselt / Windows / Prefetch / kataloogi. Buutimisprotsessi jälitusfailil on alati nimi NTOSBOOT-B00DFAAD.PF.

MÄRKUS: PF-faile kasutab Windows XP või uuem.

Programmid, mis avavad PF-faile
Windows
Microsofti eelhange
Uuendatud 3 / 17 / 2010

PF-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .pf sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Kõiki sellel lehel loetletud failitüüpe, failivormingute kirjeldusi ja tarkvaraprogramme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.