Avaleht : File Types : OLK14MSGATTACH-fail

.OLK14MSGATTACH Faililaiend

File TypeOutlook 2011 e-kirja manuse fail

arendajaMicrosoft
Populaarsus
KategooriaAndmefailide
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on OLK14MSGATTACH-fail?

OLK14MSGATTACH-fail on andmefail, mille on loonud Microsoft Outlook 2011, e-posti ja kalendri programm. See sisaldab teavet Outlooki kasutaja poolt saadetud ja vastuvõetud meilide manuste kohta. OLK14MSGATTACH-failid on sarnased .OLK15MSGATTACH failid, mille on loonud Outlook 2016.

Lisateave

OLK14MSGATTACH-failid on salvestatud järgmisse kataloogi: [kasutaja] / dokumendid / Microsofti kasutajaandmed / Office 2011 identiteedid / peamine identiteet / andmekogumid / sõnumimanused /

E-kirja vaatamisel rakenduses Outlook for Mac laaditakse faili OLK14MSGATTACH andmed. Fail võimaldab tarkvaral tõhusamalt töötada, laadides teavet ainult siis, kui kasutaja seda vajab.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad faile OLK14MSGATTACH
Uuendatud 1 / 10 / 2018

Teave OLK14MSGATTACH-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on sufiksiga * .olk14msgattach fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud Outlook 2011 meilisõnumi manuse failitüübi, failivormingu kirjelduse ja Maci programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.