Avaleht : File Types : OLK14MESSAGE fail

.OLK14MESSAGE Faililaiend

File TypeOutlooki sõnumifail

arendajaMicrosoft
Populaarsus
KategooriaAndmefailide
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

Mis on fail OLK14MESSAGE?

E-kirja fail, mille on loonud Outlook 2011, Maci e-posti ja kalendriprogramm; sisaldab e-posti päise teavet, kuid ei sisalda e-posti sisu sisu, mis on salvestatud eraldi .OLK14MSGSOURCE fail; võimaldab programmil kuvada e-posti sirvimise ajal sõnumite ülevaateid.

Lisateave

Uue e-posti allalaadimisel loob Outlook e-kirjade kohalikud koopiad failides OLK14MESSAGE. Need failid salvestatakse faili alamkataloogidesse [kasutaja] / dokumendid / Microsofti kasutajaandmed / Office 2011 identiteedid / peamine identiteet / andmesalvestised / teated / kataloog.

OLK14MESSAGE-faile saab käsitsi avada, topeltklõpsates neid. Kuigi need on salvestatud varalises vormingus, saate siiski tekstifailide fragmente vaadata sõnumifailides, kasutades sellist tekstiredaktorit nagu Apple TextEdit.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad faile OLK14MESSAGE
Uuendatud 2 / 10 / 2011

Teave failide OLK14MESSAGE kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .olk14message sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud Outlooki sõnumi failitüübi, failivormingu kirjelduse ja Maci programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.