Avaleht : File Types : ODEX-fail

.ODEX Faililaiend

File TypeOptimeeritud Dalvik Executable

arendajaN / A
Populaarsus
KategooriaSüsteemi faile
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

Mis on ODEX-fail?

ODEX-faili loob Androidi operatsioonisüsteem, et suurendada Androidi rakenduse (ja .APK fail). See asub APK-faili kõrval ja sisaldab optimeeritud koodi, mis kiirendab rakenduse laadimisprotsessi.

Lisateave

ODEX-failid on rakenduse optimeeritud versioonid .DEX failid, mis sisaldavad Androidi rakenduse käivitatavat koodi. Kui DEX-failid töötavad üldiselt kõigis Android-seadmetes, on ODEX-failid optimeeritud konkreetse seadme jaoks, kus nad asuvad. Need mitte ainult ei aita laadimiskiirust, vaid vähendavad ka rakenduse jaoks vajalikku ruumi.

Android loob rakenduste jaoks enne käivitamist ODEX-failid ja need sisaldavad sama failinime eesliidet kui vastav APK-fail (nt MyApp.apk ja MyApp.odex). ODEX-failides olevad andmed asendavad samaväärses DEX-failis kasutatud andmeid (klassid.dex), mis on salvestatud APK-faili.

MÄRKUS: Dalvik on nimi virtuaalmasinale, mis töötab Androidi rakenduste jaoks kompileeritud koodi. Seetõttu optimeeritakse Dalviku virtuaalmasina jaoks optimeeritud DEX-fail või ODEX-fail.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad ODEX-faile
Windows
smali
moon
smali
Linux
smali
Android
Google Android
Uuendatud 5 / 31 / 2016

Teave ODEX-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .odex-järelliitega fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud optimeeritud Dalvik Executable failitüübi, failivormingu kirjelduse ning Mac, Windows, Linux ja Android programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.