Avaleht : File Types : NVP-fail

.NVP Faililaiend

File TypeNVivo Windowsi projektile

arendajaQSR International
Populaarsus
KategooriaSeadete failid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on NVP-fail?

NVP-fail on projekt, mille on loonud teadlaste poolt kasutatava kvalitatiivse andmeanalüüsi rakenduse NVivo Windowsi versioon. See sisaldab lähtematerjale ja lähteandmete kasutaja analüüsi. NVP-failid sisaldavad ka projekti atribuute, nagu projekti pealkiri, kirjeldus, millal projekt loodi, kes projekti saab vaadata, ja lõigustiilid.

Lisateave

NVP-faili kuuluvad allikmaterjalid võivad olla helisalvestised, uuringu vastused, helisalvestised ja intervjuude ärakirjad. Materjalide analüüs võib olla memod, märkused, kaardid, diagrammid, diagrammid ja sõlmed.

NVivo teavitab teid NVP projekti vaikimisi iga 15 minuti järel salvestama. Valides saate siiski 15-minutilisi viipasid muuta Fail → Valikud, klõpsates vahekaarti "Märguanded" ja muutes intervalli aega kastis "minutid".

Võrgukettale salvestatud NVP-faile värskendatakse ainult projekti sulgemisel. Kui soovite andmete kadumist vältida, sulgege fail kindlasti enne arvuti sulgemist.

MÄRKUS: NVivo for Mac salvestab projektid NVPX-faili.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
NVP-faile avavad programmid
Uuendatud 4 / 5 / 2017

NVP-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .nvp sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud NVivo for Windows Project failitüübi, failivormingu kirjelduse ning Maci ja Windowsi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.