Avaleht : File Types : NPT-fail

.NTT Faililaiend

Failitüüp 1Portfelli NetPublishi mall

arendajaN / A
Populaarsus
KategooriaAndmefailide
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on NPT-fail?

Eelkäija mall Portfolio NetPublishi projekti loomiseks; sisaldab eelnevalt kujundatud veebiliidest ja käivitatavaid skripte, mida saab veebis avaldada; sisaldab kohandatavaid jaotisi, mida tavaliselt tähistatakse tähisega [[...]], kohandatud koodi ja pildiviidete sisestamiseks.

Lisateave

Projekti kohandatud versioon salvestatakse .NP faili.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
NPT-faile avavad programmid
Windows
Extensise portfell NetPublish
moon
Extensise portfell NetPublish
Uuendatud 12 / 12 / 2006

Failitüüp 2NetPointi ajakava fail

arendajaPMA tehnoloogiad
Populaarsus
KategooriaSeadete failid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

.NTT-failide ühendus 2

NPT-fail on ajakava, mille on loonud NetPoint, programm, mida kasutatakse projektide ja ajakavade kavandamiseks. See sisaldab ajakava, mis sisaldab kuupäevi, värve ja ajaskaala konfiguratsiooni. NPT-failid asendati .NP4 failid, mis võeti kasutusele NetPointi 4. versioonis.

Lisateave

NPT-faile kasutavad ajakavade salvestamiseks NetPointi versioonid 1, 2 ja 3. Isegi kui NPT-failid asendati versioonis 4 NP4-failidega, saab NetPoint NPT-faile avada. Programm võib luua ka NPT-faile, kuid need on loodud ajakavade varukoopiate salvestamiseks.

NetPointi kasutatakse mitmesuguste kavade ja projektide jaoks, näiteks hoone ehitamiseks, veebisaidi arendamiseks või pulmapäeval toimuvateks üritusteks. Saate analüüsida tööülesandeid, ajastada kuupäevi, korraldada tegevusi ja paigutada aastaseid plaane.

NPT-faile avavad programmid
Uuendatud 10 / 20 / 2017

Teave NPT-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .npt sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Kõiki sellel lehel loetletud failitüüpe, failivormingute kirjeldusi ja tarkvaraprogramme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.