Avaleht : File Types : NP4-fail

.NP4 Faililaiend

File TypeNetPoint 4 ajakavafail

arendajaPMA tehnoloogiad
Populaarsus
KategooriaSeadete failid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on NP4-fail?

NP4-fail on ajakava, mille on loonud NetPointi versioon 4, programm, mida kasutatakse projektide ja ajakavade kavandamiseks. See sisaldab ajakava, mis sisaldab kuupäevi, värve ja ajaskaala konfiguratsiooni. NP4-failid võeti kasutusele koos NetPointi 4. versiooni väljaandmisega.

Lisateave

NP4-failid on asendatud .NTT failid, mida kasutavad NetPointi vanemad versioonid (versioonid 1-3). NP4-faile saate avada ainult NetPointi versiooniga 4 ja uuemaga. Neid ei saa avada NetPointi versioon 3 või varasem.

NetPointi kasutatakse mitmesuguste kavade ja projektide jaoks, näiteks hoone ehitamiseks, veebisaidi arendamiseks või pulmapäeval toimuvateks üritusteks. Saate analüüsida tööülesandeid, ajastada kuupäevi, korraldada tegevusi ja paigutada aastaseid plaane.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
NP4-faile avavad programmid
Uuendatud 10 / 20 / 2017

Teave NP4-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .np4 sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud NetPoint 4 ajakava failitüübi, failivormingu kirjelduse ja Windowsi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.