Avaleht : File Types : MYD-fail

.MYD Faililaiend

Failitüüp 1MySQL andmebaasi andmefail

arendajaMySQL
Populaarsus
KategooriaAndmebaasifailid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on MYD-fail?

Andmebaasifail loodud MySQL, populaarne avatud lähtekoodiga andmebaaside haldussüsteem; sisaldab andmebaasi ridadesse salvestatud tegelikke andmeid.

Lisateave

MYD-failid salvestatakse vastava failiga .FRM fail, mis sisaldab tabeli vormingu andmeid, ja .MYI fail, mis toimib andmebaasina indeks.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad MYD-failid
Uuendatud 10 / 15 / 2018

Failitüüp 2Efinfotomeetriliste tulemuste fail

arendajaIgati peen
Populaarsus
KategooriaAndmefailide
vorming

tekst

See fail on salvestatud lihttekstivormingus. Selle faili sisu saate avada ja vaadata a abil tekstiredaktor.

.MYD-failide ühendus 2

MYD-fail on Everfine'i fotoelektriliste instrumentide loodud kodeeritud tekstifail, mida kasutatakse LED-tulede jõudluse mõõtmiseks ja kalibreerimiseks. See sisaldab LED-valgustuse fotomeetriliste aruannete tulemusi, nagu näiteks testi aeg, valendiku voog ja kõik märkused testi kohta. MYD-failid genereeritakse tavaliselt üksikute LED-testide abil.

Lisateave

Tõenäoliselt kohtate seda tüüpi faile ainult siis, kui kasutate Everfine mõõtevahendeid ja olete LED-valgustuse professionaal. Kui peate avama MYD-faili, võite kasutada Everfine LEDSpec.

Programmid, mis avavad MYD-failid
Uuendatud 1 / 23 / 2018

Teave MYD-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .myd sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Kõiki sellel lehel loetletud failitüüpe, failivormingute kirjeldusi ja tarkvaraprogramme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.