Avaleht : File Types : MOHOSTYLE-fail

.MOHOSTYLE Faililaiend

File TypeMoho stiilis dokument

arendajaSmith Micro
Populaarsus
KategooriaSeadete failid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on MOHOSTYLE-fail?

MOHOSTYLE-fail on seadetega fail, mis on loodud Moho 12 ja uuemate versioonidega, mis on programm, mida kasutatakse jooniste ja animatsioonide loomiseks. See sisaldab ühte või mitut stiili, mis hõlmavad värve, joonistamis- ja täitmissätteid ning efekte, mida saab joonisele või animatsioonile rakendada. MOHOSTYLE-failid on asendatud .YANESTYLE failid Moho Debut and Pro versiooni 12 väljaandmisega.

Lisateave

MOHOSTYLE-failid on loodud selleks, et aidata kasutajatel jagada stiile teiste kasutajatega ja pääseda juurde lemmikstiilidele, mida animatsioonile või joonisele rakendada. Valides saate luua MOHOSTYLE-faile Fail → Eksport → Ekspordi stiilid .... MOHOSTYLE-faile saate avada valides Fail → Import → Moho stiilid ....

MÄRKUS: Enne versiooni 12 väljaandmist oli Moho varem tuntud kui Anime Studio.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad MOHOSTYLE-faile
Uuendatud 3 / 9 / 2018

Teave MOHOSTYLE-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .mohostyle sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud failitüüpi Moho Style Document, failivormingu kirjeldust ning Maci ja Windowsi programme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.