Avaleht : File Types : MF4-fail

.MF4 Faililaiend

File TypeACID mõõteandmete failivorming

arendajaASAM
Populaarsus
KategooriaAndmefailide
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

Mis on MF4-fail?

MF4-fail on andmefail, mis on salvestatud ASAM-i mõõteandmete vormingu (MDF 4) 4. versiooni, mis on standardne failivorming, mida autotööstus kasutab mõõteandmete, kõige sagedamini mootori juhtploki (ECU) anduriandmete salvestamiseks. . See sisaldab mõõtmise lähteandmeid ja mõõtmistulemusi metaandmed algandmete tõlgendamiseks vajalik.

Lisateave

MDF-i on välja töötanud Vector ja see ilmus algselt 1991. aastal kui MDF 2.0. Peagi sai sellest autotööstuses kasutatav standardvorming sõidukite arendamise, testimise ja kalibreerimise mõõteandmete salvestamiseks. MDF 3.0 ilmus 2002. Aastal, mis kasutab .MDF faililaiend. 2008. aastal muutis ASAMi grupp MDF-i standardit ja avaldas 4.0. aastal ASAM MDF 2009, seejärel 4.1. aastal ASAM MDF 2012.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad MF4-faile
Uuendatud 10 / 17 / 2017

Teave MF4-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .mf4 sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Faili meeskond on individuaalselt uurinud ja kontrollinud sellel lehel loetletud failide tüüpi ASAM Measurement Data Format, failivormingu kirjeldust ja Windowsi programme. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.