Avaleht : File Types : LUCIDSNIPPET-fail

.LUCIDSNIPPET Faililaiend

File TypeLucid Snippet File

arendajaEscapers
Populaarsus
KategooriaArendaja failid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on LUCIDSNIPPET-fail?

Faili on loonud Lucid, a JavaScript veebianimatsiooni loomise programm; sisaldab vaikimisi või kohandatud toimingut, mida programm Lucid kasutab veebilehele funktsioonide lisamiseks; kustutamise korral eemaldab funktsiooni ja keelab selle lisamise.

Lisateave

Vaikefaile LUCIDSNIPPET saab leida järgmiselt.

  1. Avage Finderi aken ja paremklõpsake rakenduse Lucid ikooni asukohas, kuhu selle salvestasite (tõenäoliselt jaotises Rakendused).
  2. valima Kuva pakendi sisu → sisu → ressursid → objektid, asuvad failid nendes kaustades, need on korraldatud samamoodi nagu kuvatakse Lucidi akna objektiribal.

Oma LUCIDSNIPPET-faili saate luua, klõpsates salvestataval nupul "Toiming" (aknas Lucid toimingu all toimingud), seejärel klõpsake vasakus ülanurgas lõikepuhvri ikooni "Salvesta koodilõik". Kui olete nime ja kirjelduse täitnud, klõpsake nuppu Salvestage jaotistesse. LUCIDSNIPPET-fail on nüüd loodud ja salvestatud kaustas Snippets.

Levinud LUCIDSNIPPET-failinimed

googlemap.lucidsnippet - Google Mapi toiming, mis võimaldab teil oma veebilehele Google Mapi paigutada; leiti Google'i kaustast.

animate.lucidsnippet - animeerige tegevus, mis võimaldab teil animeerida vara muutmist; leitud kaustast jQuery.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad faile LUCIDSNIPPET
Uuendatud 10 / 4 / 2013

LUCIDSNIPPET-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .lucidsnippet sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud failitüüpi Lucid Snippet, failivormingu kirjeldust ja Maci programme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.