Avaleht : File Types : LRC fail

.LRC Faililaiend

File TypeSõnade fail

arendajaN / A
Populaarsus
KategooriaMuud failid
vorming

tekst

See fail on salvestatud lihttekstivormingus. Selle faili sisu saate avada ja vaadata a abil tekstiredaktor.

Mis on LRC fail?

LRC-fail on tekstifail, mida kasutatakse heli taasesituse ja karaoke rakendustes, näiteks StepMania ja Recisio KaraFun. See salvestab laulusõnad ja ajainformatsiooni sõnade kuvamiseks laulu esitamise ajal. LRC-failid sisaldavad "reaüksuste silte", mis pakuvad vihjeid sellele, millal laulu esitamise ajal sõnu peaks kuvama.

Lisateave

LRC-failid toetavad ajavahemikke sentisekundites. Nad toetavad ka värve ja laulusõnu, mis hõlmavad mitut rida. Kolmerealise LRC-faili näite leiate järgmiselt:

[COLOR] 0x0000FF
[0: 21.14] Näidislaulu sõnad 1
[0: 21.14] Näidislaulu sõnad 2

LRC-failidel on tavaliselt sama failinimi kui laulufailil, millega need on seotud. Näiteks laulu sõnade fail tants.mp3 oleks tants.lrc.

MÄRKUS: Mitmeid LRC-vorminguid on välja töötatud ja täiustatud mitme aasta jooksul kogukonna kaasamise jooksul. Kui mõned mängijad tunnevad ära ainult lihtsad vormingud, siis teised toetavad täpsemaid funktsioone.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
LRC-faile avavad programmid
Uuendatud 11 / 9 / 2017

LRC failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .lrc sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Faili meeskond on sellel lehel loetletud failitüübi Lyrics, failivormingu kirjelduse ning Maci, Windowsi ja Linuxi programmid eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.