Avaleht : File Types : KELGFILE-fail

.KELGFILE Faililaiend

File TypeParim tasuta Keyloggeri logifail

arendajaparim tarkvara
Populaarsus
KategooriaAndmefailide
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on KELGFILE-fail?

KELGFILE on logifail, mille on loonud utiliit Best Free Keylogger, mida kasutatakse kasutajate arvutis toimuva jälgimiseks. See võib sisaldada klahvivajutuste kirjeid, Interneti-tegevust, jäädvustatud ekraanipilte, lõikelaual toimuvat tegevust, vestlussõnumeid, sisestatud paroole, avatud rakendusi ning kuupäevi ja kellaaegu. KELGFILE-faile kasutatakse aruannete saatmiseks jälgitava arvuti tegevuse administraatorile.

Lisateave

KELGFILE'i avamiseks valige menüüribalt "Import" ja lohistage fail aknasse "Logifailide importimine". Võite ka klõpsata Lisa failid aknas "Logi logifailide importimine" navigeerige KELGFILE asukohta ja klõpsake nuppu avatud.

Menüüribalt valides "Seaded" saate valida, kuidas programm logifaile loob, kuidas neid saadab, logi maksimaalset suurust, paroole ja muud.

Parimat tasuta klahvilogerit kasutatakse tavaliselt tööarvutites töötajate ja koduarvutites olevate laste jälgimiseks. Programm suudab salvestada klahvivajutusi, jälgida rakendusi, salvestada Interneti-tegevust, logida vestlusi ja paroole ning teha ekraanipilte.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
KELGFILE-faile avavad programmid
Uuendatud 2 / 9 / 2018

KELGFILE failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .kelgfile sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud parima tasuta Keyloggeri logifaili tüüp, failivormingu kirjeldus ja Windowsi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.