Avaleht : File Types : JNR-fail

.JNR Faililaiend

File TypeJoinNeti salvestusfail

arendajaKodune kohtumine
Populaarsus
KategooriaVideofailid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on JNR-fail?

JNR-fail on videokonverentsiprogrammi HomeMeeting JoinNet loodud salvestusfail. See sisaldab JoinNeti kasutajate vahelise veebikohtumise salvestust. JNR-failid luuakse pärast veebikoosoleku lõppemist.

Lisateave

JNR-faile saab JoinNet Editor avada ja redigeerida. Programmi saab kasutada salvestusele järjehoidjate lisamiseks, salvestuse omaduste muutmiseks ja JNR-faili paroolikaitse seadistamiseks või redigeerimise keelamiseks faili lukustamiseks.

JoinNet loob videokonverentside salvestamiseks ja salvestise salvestamiseks JNR-faili ühenduse HomeMeeting MCU serveriga. Programmi kasutatakse peamiselt videokonverentsidel, kuid see pakub ka arvuti kaugjuhtimist, töölaua ja rakenduste jagamist ning tahvli esitlust.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
JNR-faile avavad programmid
Uuendatud 12 / 5 / 2017

JNR-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .jnr sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud JoinNeti salvestusfaili tüüp, failivormingu kirjeldus ja Windowsi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.