Avaleht : File Types : INSP-fail

.INSP Faililaiend

File TypeInsta360 panoraampilt

arendajaInsta360
Populaarsus
KategooriaRasterpildifailid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on INSP-fail?

INSP-fail on Insta360 kaameraga jäädvustatud panoraampilt, mida kasutatakse 360-kraadise video ja piltide salvestamiseks. See salvestab omandatud INSP 360-vormingus salvestatud pildi. INSP-faile kasutavad tavaliselt seiklushimulised fotograafid ja ekstreemspordi harrastajad.

Lisateave

Insta360 kaameraga jäädvustatud INSP-pildi saate avada tarkvara Insta360 abil. Insta360 Studiot saab Windowsis või MacOS-is kasutada ONE, Nano, Nano S ja Air kaamerate jäädvustatud piltide vaatamiseks ja redigeerimiseks. Kui pilt on pildistatud ONE X või EVO abil, saab Insta360 Studio 2019 kasutada Windowsis või MacOS-is piltide vaatamiseks ja redigeerimiseks. Insta360 Playerit Androidi ja iOS-i seadmetele saab kasutada ka INSP-piltide vaatamiseks või muutmiseks.

Insta360 Studio abil saate INSP-pilte eksportida JPEG-vormingusse. See funktsioon võimaldab teil teisendada oma pildid laiemalt toetatud vormingusse.

MÄRKUS: Insta360 kaameratel on mitu mudelit, sealhulgas ONE, ONE X, EVO, Nano, Nano S, Air ja Titan. Nende kaamerate jäädvustatud video salvestatakse .INSV faili.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad INSP-faile
Uuendatud 4 / 24 / 2019

Teave INSP-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .insp sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud Insta360 Panoramic Image failitüübi, failivormingu kirjelduse ning Maci, Windowsi, Androidi ja iOS-i programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.