Avaleht : File Types : IMTX-fail

.IMTX Faililaiend

File TypeiMindMapi ​​mallifail

arendajaThinkBuzan
Populaarsus
KategooriaLehekülje paigutusfailid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on IMTX-fail?

Mall, mida kasutab programm iMindMap, mis võimaldab kasutajatel oma ideid ühes kohas korraldada; sarnane .IMX fail, kuna see sisaldab kasutaja keskse idee kaarti; võib sisaldada harusid, teksti, pilte, vooskeeme ja visandeid.

Lisateave

iMindMapi ​​mallid kuuluvad ühte kolmest kategooriast: haridus, isiklik ja ettevõtlus. Igas kategoorias on ka alamkategooriad.

IMTX-faili loomiseks valige Fail → Uus või klõpsake pärast rakenduse avamist nuppu "Uus mõttekaart". Seejärel valige teema Keskidee ja valige Fail → Salvesta mallina .... Pärast dialoogiboksi avanemist täitke väljad Klassifikatsioon ja üksikasjad ning klõpsake nuppu Salvesta.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad IMTX-faile
Uuendatud 4 / 4 / 2018

Teave IMTX-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .imtx sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud iMindMapi ​​malli failitüüpi, failivormingu kirjeldust ning Maci, Windowsi ja iOS-i programme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.