Avaleht : File Types : SIIN fail

.HEIK Faililaiend

File TypeKõrge kasuteguriga pildivorming

arendajaLiikuvate piltide eksperdirühm
Populaarsus
KategooriaRasterpildifailid
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

Mis on HEIC-fail?

HEIC-fail sisaldab ühte või mitut pilti, mis on salvestatud kõrgefektiivsesse pildivormingusse (HEIF) - failivormingusse, mida tavaliselt kasutatakse fotode salvestamiseks mobiilseadmetesse. See võib koos ühe pildiga või piltide järjestusega metaandmed mis kirjeldavad iga pilti. Kõige sagedamini kasutatakse faililaiendit ".heic", kuid HEIC-failid võivad ilmuda ka kujul .HEIF faile.

Lisateave
HEIC-fail on avatud rakenduses Apple Preview 10

HEIF, tuntud ka kui H.265, on muutunud populaarseks digifotode salvestusvorminguks, kuna see võimaldab luua pilte väiksema failisuurusega, säilitades või parandades JPEG-ga võrreldes pildikvaliteeti. Kui Apple avaldas 11. aastal iOS 2017 ja macOS High Sierra, sai vorming fotode iOS-seadmetes salvestamise standardiks. Android 9 Pie tutvustas looduslikku tuge ka HEIF-piltidele.

Kui Apple tutvustas esmalt HEIF-i loomulikku töölauatoetust High Sierraga (macOS 10.13), siis Microsoft tutvustas ka 10. aasta oktoobris Windows 1809 2018 väljaandega tuge. 10. aasta aprillis välja antud Windows 1803 2018 toetab HEIF-pilte seni, kuni installite Microsofti poest Microsofti HEIF-i pildilaiendid. On mitmeid tarkvararakendusi, mis toetavad ka HEIC-piltide vaatamist ja teisendamist, sealhulgas Windowsi jaoks mõeldud File Viewer Plus, mis saab nii HEIC-pilte vaadata kui ka teisendada, ja iMazing HEIC Converter macOS-ile.

Kui kasutate iPhone'i ja jagate HEIC-pilti mitte-iOS-i kasutajaga või sotsiaalmeedia saidiga, võidakse pilt automaatselt teisendada JPEG-vormingusse, nii et see ühilduks sihtplatvormiga. Kui te ei soovi seda käitumist või soovite iOS-is HEIF-i asemel jätkata ja kasutada piltide salvestamiseks JPEG-i, avage iOS-i rakendus "Seaded", valige Kaamera → Formaadid → Kõige ühilduvamja vali Kõige ühilduvam.

MÄRKUS: Mõni digikaamera salvestab pilte ka HEIC-vormingus.

TASUTA DOWNLOAD
Ava ja vaata .HEIC-faile rakendusega File Viewer Plus.
Programmid, mis avavad HEIC-faile
Uuendatud 1 / 25 / 2019

Teave HEIC-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .heic sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Faili meeskond on sellel lehel loetletud kõrge efektiivsusega pildivormingu failitüübi, failivormingu kirjelduse ning Maci, Windowsi, Linuxi, Androidi ja iOS-i programmid eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.