Avaleht : File Types : GUIT-fail

.GUIT Faililaiend

File TypeRooste kitarri laulu fail

arendajaN / A
Populaarsus
KategooriaHelifailid
vorming

tekst

See fail on salvestatud lihttekstivormingus. Selle faili sisu saate avada ja vaadata a abil tekstiredaktor.

Mis on GUIT-fail?

GUIT-fail sisaldab lugu, mille on loonud akustilise kitarri programm Rust Guitar Tool. See sisaldab laulu moodustavaid noote koos loos olevate nootide koguarvuga. GUIT-failid ei salvesta tegelikku heli, vaid ainult märkmeid, mida mängitakse Rust Guitar Tool'is.

Lisateave
GUIT-fail on avatud Rust Guitar Toolis

GUIT-faili avamiseks rakenduses Rust Guitar Tool valige Fail → Ava ja navigeerige faili GUIT. Rust Guitar Toolis GUIT-faili loomiseks valige uus, asetage märkmed laulu ja valige Fail → Salvesta or Save As.

Laulufail GUIT on peamine failitüüp, mis on seotud Rust Guitar Tooliga. Kasutajad jagavad GUIT-faile sageli teiste kasutajatega, et jagada kohandatud lugusid. Nad võivad faile e-postiga saata või Rust Guitar Tool'i veebisaidile üles laadida, faile saavad alla laadida teised kasutajad.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad GUIT-faile
Uuendatud 3 / 4 / 2019

Teave GUIT-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .guit sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud failifaili tüüp Rust Guitar Song, failivormingu kirjeldus ja Windowsi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.