Avaleht : File Types : GSPROJ-fail

.GSPROJ Faililaiend

File TypeGameSaladi Windowsi projektifail

arendajaMängSalat
Populaarsus
KategooriaArendaja failid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on GSPROJ-fail?

Androidi, iOSi, HTML5 ja Mac OS X-i mängude valmistamiseks kasutatava programmi GameSalad Creator Windowsi versiooni loodud mängude arendusprojekt; salvestab mängu "stseenide", "näitlejate" ja "tabelite" ning käitumisviiside osas, kuidas näitlejad stseeniga suhtlevad; saab pärast avaldamist veebis avaldada ja müüa.

Lisateave

GameSalad for Windows võib luua mänge iOS-ile ja Mac OS X-ile, kuigi mäng on välja töötatud Windowsis. Mängu avaldamiseks iTunes App Store'is või Mac App Store'is peate siiski kasutama Xcode'iga Maci.

MÄRKUS: Mac OS X-i jaoks mõeldud GameSalad kasutab .GAMEPROJ pikendamine. GameSaladi projekte saate üle kanda Windowsi ja Maci versioonide vahel.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad GSPROJ-faile
Uuendatud 9 / 6 / 2012

Teave GSPROJ-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .gsproj sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud GameSaladi Windows Projecti failitüübi, failivormingu kirjelduse ja Windowsi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.