Avaleht : File Types : GBCSKIN-fail

.GBCSKIN Faililaiend

File TypeMängupoisi värvikontrolleri nahafail

arendajaN / A
Populaarsus
KategooriaMängude failid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on GBCSKIN-fail?

Fail, millele viitab iOS-i seadmete Game Boy Advance emulaator GBA4iOS; sisaldab kontrolleri konfiguratsiooni teavet; kohandab Game Boy Advance'i kontrolleri nahka või välimust, mida kasutatakse iOS-i seadmes Game Boy Color mängude mängimiseks; sarnane .KORV fail, mida kasutatakse Game Boy Advance'i mängude mängimiseks GBA4iOS-is.

Lisateave

Nahkade muutmiseks GBA4iOS-i rakenduses valige vasakus ülanurgas hammasrattaikoon, minge jaotisse "Kontrolleri nahad", puudutage valikuid "Game Boy Color" või "Game Boy Advance" (olenevalt sellest, millist nahka soovite muuta) , valige kas "Portrait" või "Landscape" (olenevalt soovitud suunast) ja valige soovitud nahk.

MÄRKUS: GBCSKIN-faile saate alla laadida GBA4iOS-i rakenduse kaudu või minna Game Boy naha veebisaitidele, alla laadida naha (d) ja importida see käsitsi rakendusse.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad GBCSKIN-faile
iOS
GBA4iOS
Uuendatud 3 / 11 / 2014

GBCSKIN-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .gbcskini sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud mängupoisi värvikontrolleri naha failitüübi, failivormingu kirjelduse ja iOS-i programmid on Faili meeskond individuaalselt uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.