Avaleht : File Types : FXF-fail

.FXF Faililaiend

File TypeBigFixi tegevusfail

arendajaIBM
Populaarsus
KategooriaAndmefailide
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on FXF-fail?

BigFixi loodud tegevusfail, tarkvaraprogrammide komplekt, mida kasutatakse süsteemide turvalisuse ja tarkvara värskenduste haldamiseks; sisaldab toimingut, mis saadetakse BigFixi konsoolilt BigFixi serverisse.

Lisateave

FXF-failide suurus on tavaliselt 5K kuni 20K. Üle 20K suurused failid võivad põhjustada tõrke "POST-toimingu ajal ei saa soklisse saata" ja neid tuleks vähendada. Mõned näited BigFixi tegevusfailidest hõlmavad järgmist Analüüs 147.fxf, Fixlet 146.fxfja Toiming 148.fxf.

MÄRKUS: Fail "TROJ_FAKEAV.FXF"ei ole BigFixi toimefail, vaid a trooja hobune mida võib installida koos malware. See fail tuleks viirusetõrjetarkvaraga eemaldada või see kohe kustutada.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad FXF-faile
Uuendatud 8 / 13 / 2010

Teave FXF-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .fxf sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud failitüüpi BigFix Action, failivormingu kirjeldust ja Windowsi programme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.