Avaleht : File Types : FUSE-fail

.SULATIS Faililaiend

File TypeAdobe Fuse 3D-mudel

arendajaAdobe Systems
Populaarsus
Kategooria3D-pildifailid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on FUSE-fail?

FUSE-fail on 3D-mudel, mille on loonud Adobe Fuse, programm, mida kasutatakse 3D-tegelaste loomiseks. See on natiivvorming, mida kasutatakse 3D-inimeste inimmudelite salvestamiseks Fuse'i ja mis sisaldab teavet mudeli näo, keha, rõivaste ja tekstuuride kohta. FUSE-faile saab edaspidiseks redigeerimiseks salvestada, sulgeda ja uuesti avada.

Lisateave
FUSE-fail on avatud Adobe Fuse CC-s

FUSE-fail sisaldab varade tegeliku salvestamise asemel viiteid mudeli varadele, mis suurendaks FUSE-faili suurust. Viited varafailide asukohtadele, mille Fuse loeb FUSE-faili avamisel varade laadimiseks. Seetõttu ei tohiks te FUSE-faili ega selle varasid teisaldada. Kui te seda teete, ei pruugi mudel Fuse'is ilmuda õigesti.

Kui peate FUSE-faili teisaldama, eksportige see failina .OBJ fail kaitsmes. Faili eksportimiseks valige Fail → Eksport → Ekspordi mudel OBJ-na.

FUSE-faili avamiseks rakenduses Fuse valige Fail → Ava menüüst. FUSE-faili loomiseks rakenduses Fuse valige Fail → Uus mudel või tööriistariba ikooni "Alusta uut mudelit".

FUSE-faili salvestamiseks valige Fail → Salvesta või klõpsake tööriistariba ikooni "Salvesta". Samuti saate Fuse 3D-mudelid salvestada otse Creative Cloudi raamatukogudesse ja lohistada need seejärel Adobe Photoshopi.

MÄRKUS: Videomängude arendajad või moderaatorid kasutavad Fuse'i sageli mängudes märkide loomiseks või muutmiseks.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad FUSE-faile
Windows
Adobe Fuse
moon
Adobe Fuse
Uuendatud 2 / 12 / 2019

FUSE failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .fuse sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud Adobe Fuse 3D mudeli failitüübi, failivormingu kirjelduse ning Maci ja Windowsi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.