Avaleht : File Types : FST-fail

.FST Faililaiend

Failitüüp 1FL Studio riiklik fail

arendajaPildirida
Populaarsus
KategooriaSeadete failid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on FST-fail?

Olekufail, mille on loonud ja mida kasutab FL Studio, muusikatootmisrakendus, mis võimaldab kasutajatel muusikat korrastada, salvestada ja redigeerida; sisaldab generaatori, mikseri ja efektide eelseadistusi koos kanali sätetega.

Lisateave

MÄRKUS: FST-faili salvestamisel salvestage see FL Studio soovitatud asukohta, et programm saaks eelseadistuse õigesti tuvastada ja seda instrumendi jaoks saadaolevate eelseadete loendis näidata.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad FST-faile
Uuendatud 1 / 7 / 2019

Failitüüp 2Crazy Machines 2 objektifail

arendajaViva Media
Populaarsus
KategooriaMängude failid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

.FST-failide ühendus 2

Andmefail, mida kasutab mõistuse lahendamise mäng Crazy Machines 2, mis hõlmab masinate ehitamist erinevatest osadest; sisaldab teavet, millele on mängu ajal viidatud; FST-faili näide on "ui.fst", mis on salvestatud kataloogi "Program Files / Crazy Machines II / ui".

Programmid, mis avavad FST-faile
Windows
Viva Media Crazy Machines 2
Uuendatud 11 / 10 / 2008

Teave FST-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .fst sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Kõiki sellel lehel loetletud failitüüpe, failivormingute kirjeldusi ja tarkvaraprogramme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.