Avaleht : File Types : FPBF-fail

.FPBF Faililaiend

File TypeMac OS X kausta kirjutamine

arendajaõun
Populaarsus
KategooriaSüsteemi faile
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on FPBF-fail?

FPBF-fail on Mac OS X-i kirjutuskaust, mis sisaldab faile või varjunimesid põletada andme-CD või DVD-na. Seda kasutatakse andmete salvestamiseks, mis põletatakse ühele või mitmele kettale. FPBF-faile võib luua alates Mac OS X 10.4-st või uuemast versioonist ja need ilmuvad tavaliselt töölauale.

Lisateave

Kirjutuskausta loomiseks Mac OS X-s lihtsalt klõpsake töölaual paremat hiire parema nupuga ja valige kontekstimenüüst "Uus kirjutuskaust". Samuti saate menüüst Finder File valida "New Burn Folder".

Kui kirjutuskaust on loodud, saate sinna failid ja kaustad lohistada. Kausta kogu suurus kuvatakse akna allservas. Kui olete valmis kausta sisu plaadile kirjutama, sisestage CD või DVD ja klõpsake akna paremas ülanurgas asuvat nuppu Põletada.

MÄRKUS: Apple'i arvutites pole enam DVD-kettaseadet. Seetõttu kasutatakse FPBF-faile vähem kui varasemate ketas draivi sisaldavate arvutimudelite puhul.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad FPBF-faile
Uuendatud 4 / 10 / 2018

FPBF-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .fpbf sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud failitüübi Mac OS X Burn Folder failivormingu kirjeldus ja Mac-programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.