Avaleht : File Types : FP8 fail

.FP8 Faililaiend

File TypeFP8 (= kiire PAQ8) tihendatud fail

arendajaMatt Mahoney
Populaarsus
KategooriaTihendatud failid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on FP8-fail?

Fail, mille on loonud failide ja kaustade tihendamise programm FP8 (= Fast PAQ8); sisaldab arhiiv või fail, mis on ruumi kokkuhoiuks ja hõlpsamaks ülekandmiseks tihendatud.

Lisateave

FP8-faili loomiseks pange fail või kaust lihtsalt FP8 (= Fast PAQ8) ikooni. Teie fail või kaust tihendatakse ning FP8-fail luuakse ja paigutatakse samasse kohta, kust algne fail või kaust lohistasite.

FP8-faili ekstraktimiseks visake FP8-fail FP8 (= Fast PAQ8) ikoonile. Teie FP8 fail ekstraheeritakse ja algne fail ilmub teie tihendatud FP8 failiga samas kohas.

Ühised FP8 failinimed

[teie faili nimi]. [laiendus] .fp8 - FP8-faili nimi on teie algse faili sama nimi ja laiend, kuid sellele lisatakse laiendus FP8.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad FP8-faile
Uuendatud 1 / 7 / 2014

Teave FP8 failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .fp8 sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud FP8 (= Fast PAQ8) tihendatud failitüübi, failivormingu kirjelduse ja Windowsi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.