Avaleht : File Types : FLG-fail

.FLG Faililaiend

Failitüüp 1Kutsika Linuxi partitsiooni lipufail

arendajaKutsikas Linux
Populaarsus
KategooriaSüsteemi faile
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on FLG-fail?

Puppy Linuxi loodud fail, hõlpsasti kasutatav Linuxi variant; kasutatakse teatud partitsiooni märkimiseks, kust skannida või kust käivitada; viidatud käivitamisel ja failisüsteemi kontrollimisel; võib pärast süsteemi valet väljalülitamist pinnale tulla; kustutatakse automaatselt pärast edukat käivitamist või failisüsteemi kontrollimist.

Lisateave

FLG-failid võivad ilmuda kujul FSCK.flg or FSCKME.flg, mis on sarnased FSCK.me faile. Neile failidele pääseb juurde süsteem ja need ei ole mõeldud käsitsi avamiseks.

Tavalised FLG-failinimed

pupdesk.flg - määrab käivituspartitsiooni, kui Linux käivitatakse, kasutades parameetrit PUPMODE = 5. See eksisteerib ainult seni, kuni töölaud käivitub ja seda pärast ei looda. Raske / sunnitud väljalülitamise korral on PUPDESK.flg avastatakse uuesti käivitamisel ja sunnib Xorgi viisardi töölaua uuesti käivitamise asemel käivitama.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad FLG-faile
Uuendatud 8 / 6 / 2013

Failitüüp 2IsoPuzzle lipufail

arendajaIsoPuzzle meeskond
Populaarsus
KategooriaKetta pildifailid
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

.FLG-failide ühendus 2

Fail, mida kasutab IsoPuzzle, programm, mida kasutatakse andmete taastamiseks kriimustatud või mittetäielikult põletatud CD- ja DVD-plaatide piltidelt; sisaldab vastavas sektoris heade sektorite loendit . ISO fail; tähistab taastatavaid sektoreid, et neid saaks uueks plaadipildiks rekonstrueerida.

Lisateave

MÄRKUS: IsoPuzzle ei toeta audio-CD-sid, VCD-sid ega SVCD-sid.

Programmid, mis avavad FLG-faile
Windows
IsoPuzzle
Uuendatud 4 / 26 / 2010

Failitüüp 3HP System Recovery Flags fail

arendajaHP
Populaarsus
KategooriaAndmefailide
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

.FLG-failide ühendus 3

Mõnes HP arvutis eelinstallitud fail, mida kasutab HP süsteemitaaste rakendus; salvestatud C: / System.sav / Flags / kataloog ja sisaldab lippe, mis ütlevad installerile, millist teavet programmi funktsioonide käivitamisel kasutada.

Lisateave

FLG-failid ei ole mõeldud käsitsi avamiseks. Neile viitab HP süsteemi taastamise tarkvara.

Programmid, mis avavad FLG-faile
Uuendatud 5 / 6 / 2013

FLG-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .flg sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Kõiki sellel lehel loetletud failitüüpe, failivormingute kirjeldusi ja tarkvaraprogramme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.