Avaleht : File Types : FB2K-COMPONENT fail

.FB2K-KOMPONENT Faililaiend

File TypeFoobar2000 komponendi installifail

arendajaFoobar2000
Populaarsus
KategooriaPistikprogrammifailid
vorming

Tõmblukk

See fail on salvestatud ZIP-vormingus. Sisu saate vaadata, pakkides selle failide dekompressiooniprogrammi abil lahti.

Mis on FB2K-COMPONENT fail?

FB2K-COMPONENT fail on a Tõmblukktihendatud arhiiv, mis sisaldab komponenti, mida kasutab multimeedia taasesitusrakendus Foobar2000. See salvestab komponendi, mis lisab multimeediumipleierile funktsionaalsust, näiteks mitme helivormingu tugi, täiustatud tööriist või kohandatud liides.

Lisateave

Kui teie arvutisse on installitud Foobar2000, saate failil lihtsalt topeltklõpsata ja Foobar2000 avab faili FB2K-COMPONENT. Faili saate avada ka Zip-dekompressiooniprogrammiga, näiteks Corel WinZip, WinRAR või Apple Archive Utility. Kuid peate selle ümber nimetama .fb2k-komponent faililaiend aadressile . Zip enne faili avamist.

Komponendi installimiseks rakendusse Foobar2000 valige Fail → Eelistusedklõps Kompkletis, valige komponent, mille soovite installida, ja klõpsake nuppu Installi ....

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad faile FB2K-COMPONENT
Windows
Foobar2000
Uuendatud 7 / 3 / 2018

FB2K-COMPONENT-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .fb2k-komponendilise sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud failitüübi Foobar2000 Component Install, failivormingu kirjeldus ja Windowsi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.