Avaleht : File Types : EX01 fail

.EX01 Faililaiend

File TypeEnCase tõendite pildifail

arendajaJuhendamise tarkvara
Populaarsus
KategooriaKetta pildifailid
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

Mis on EX01-fail?

Kohtuekspertiisi teabe kogumiseks, töötlemiseks, analüüsimiseks ja aruandmiseks kasutatava rakenduse EnCase Forensic loodud tõendifailivorming; sisaldab tundlikku digitaalset kohtuekspertiisi, küberturvalisust ja e-avastuste teavet; sisaldab juhtumi teavet, näiteks eksamineerija nime, omandamise kuupäeva ja kellaaega ning märkmeid omandamise kohta.

Lisateave

EX01-faile kasutatakse õiguskeskkondades digitaalsete tõendite säilitamiseks ja esitamiseks. EX01-fail on täpne koopia objekti seadme kettalt eraldatud sisust ning selle saab paigaldada ja lugeda EnCase Forensic või mõni muu EX01-vormingut toetav programm.

Formaat EX01 asendas faili .E01 vorming koos Encase 7 väljaandmisega. Uus formaat pakub täiustatud turvaelemente, nagu AES256 krüptimine võtmepaaride või paroolidega, LZ-tihendus ning MD5 või SHA-1 räsimise võimalus.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad EX01-faile
Uuendatud 1 / 4 / 2016

Teave EX01 failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .ex01 sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud EnCase Evidence Image failitüübi, failivormingu kirjelduse ja Windowsi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.