Avaleht : File Types : EIT-fail

.EIT Faililaiend

File TypeYozo Office'i mallifail

arendajaYozosoft
Populaarsus
KategooriaTekstifailid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on EIT-fail?

Mall, mille on loonud kontoridokumentide looja komplekt Evermore Integrated Office; sisaldab malli selle konkreetse teema kohandatud sätetega; erinevad malliteemad hõlmavad vaikimisi, esitlust, arvutustabeli või sõnaprotsessori malli; sarnane .EKT faile.

Lisateave

Eellaaditud EIT-failid hoitakse kaustades Vaikemall, Esitlus, Arvutustabel ja Wordprocessor, mis asuvad järgmises kataloogis:
C: / Program Files (x86) / Yozosoft / Yozo_Office / Templates.

EIT-faili loomiseks võite luua ka oma mallid:

  1. valima Fail → Uus ja valige üks sideaine suvanditest.
  2. Kui uus dokument on avatud, valige Fail → Salvesta (või Salvesta nimega ...) või klõpsake nuppu diskett ikooni ülal vasakus ülanurgas fail.
  3. Dialoogiboksis "Salvesta nimega" valige rippmenüüst "Salvesta tüübiks": EIT laiend, nimetage fail, valige salvestuskoht (vaikimisi UserTemplates kaust) ja klõpsake nuppu Salvesta.

MÄRKUS: Yozosoft oli varem tuntud kui Evermore Software. Nad muutsid oma nime Yozosoftiks 2010. aastal. Programmist Evermore Integrated Office sai ka Yozo Office.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad EIT-faile
Uuendatud 11 / 7 / 2013

EIT-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on sufiksiga * .eit fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud Yozo Office'i malli failitüüpi, failivormingu kirjeldust ning Windowsi ja Linuxi programme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.