Avaleht : File Types : EFTX-fail

.EFTX Faililaiend

File TypeOffice 2007 teemaefekt

arendajaMicrosoft
Populaarsus
KategooriaSeadete failid
vorming

Tõmblukk

See fail on salvestatud ZIP-vormingus. Sisu saate vaadata, pakkides selle failide dekompressiooniprogrammi abil lahti.

Mis on EFTX-fail?

Teemaefekt, mida saab Microsoft Office 2007 või uuemas versioonis esitluste ja dokumentide jaoks rakendada; sisaldab efekte, mida võidakse rakendada diagrammidele, SmartArt graafikale, tabelitele, piltidele, kujunditele, WordArtile ja tekstile; sisaldab joonte, täidiste ja eriefektide efekte, näiteks 3D- ja varjutefekte.

Lisateave

EFTX-failid sisaldavad alamhulka kataloogi salvestatud andmeid . THMX faile. THMX-failist EFTX-faili loomiseks eemaldage see slideMasters, slideLayoutsja _rullid kaustad teema THMX-i ZIP-paketi tipptasemel kaust ja nimetage seejärel fail faililaiendiga ".eftx".

EFTX-faile kasutatakse tavaliselt mitme Microsoft Office'i dokumendi ja esitluse vahel, et säilitada sama välimus ja tunne. Need pole Office 2008 for Macis saadaval.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad EFTX-faile
Uuendatud 12 / 30 / 2009

Teave EFTX-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .eftx sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud Office 2007 Theme Effecti failitüüpi, failivormingu kirjeldust ja Windowsi programme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.