Avaleht : File Types : EFT-fail

.kaht Faililaiend

File TypeLogitechi valgusefektifail

arendajaLogitech
Populaarsus
KategooriaSeadete failid
vorming

tekst

See fail on salvestatud lihttekstivormingus. Selle faili sisu saate avada ja vaadata a abil tekstiredaktor.

Mis on EFT-fail?

EFT-fail on seadefail, mida kasutab Logitech Gaming Software, programm, mida kasutatakse Logitech G mänguhiirte, peakomplektide, kõlarite, valitud rataste ja klaviatuuride kohandamiseks. See sisaldab teavet klaviatuuri valgusefektide kohta, mis sisaldab seadme paigutust ja värve. EFT-faile loovad ja jagavad sageli teised mängijad, kes kasutavad Logitechi seadmeid.

Lisateave

Logitech Gaming tarkvara valgustiredaktori abil saate luua mitmesuguseid efekte. Efektid võivad olla lihtsad värvilahendused või keerukad animatsioonid, näiteks helilained, keerlevad RGB värvid, lehviv Ameerika lipp ja päikesetõus.

EFT-faili avamiseks Logitech Gaming Software'is klõpsake Lighting Editori liideses hammasratta Settings (Seaded), valige Importja valige EFT-fail, mille soovite avada. Logitech Gaming Software'is EFT-faili loomiseks klõpsake valgusredaktori liideses hammasratta ikooni Seaded, valige Loo uus efekt, muutke efekti ja valige Eksport menüüst Seaded.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
EFT-faile avavad programmid
Uuendatud 10 / 24 / 2018

Teave EFT-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .eft sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud failitüüpi Logitech Lighting Effect, failivormingu kirjeldust ning Maci ja Windowsi programme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.