Avaleht : File Types : EDL-fail

.EDL Faililaiend

Failitüüp 1Redigeeri otsuste loendi faili

arendajaN / A
Populaarsus
KategooriaVideofailid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on EDL-fail?

Videotöötlusfail, mille on loonud sellised programmid nagu Adobe Premiere Pro, Avid Media Composer ja Apple Final Cut Pro; salvestab redigeerimisotsuste loendi (EDL), mis määrab redigeerimisvalikud tootmise ajal; sisaldab video lähteandmete asukohta ja ajakoode, millal videot kasutada; võimaldab algse projekti taastada eraldi redigeerimissüsteemis.

Lisateave

MÄRKUS: EDL-vormingus on variatsioone, mis võivad põhjustada erinevate tarkvaraprogrammide vastuolusid. Üks levinumaid spetsifikatsioone on vorming CMX3600.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad EDL-faile
Uuendatud 12 / 20 / 2018

Failitüüp 2EdLib helifail

arendajaVibraatorid
Populaarsus
KategooriaHelifailid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

.EDL-failide assotsiatsioon 2

EDL-fail on helifail, mille on loonud Adibrite redigeerija Vibrants EdLib jäljendab Yamaha YM3812 või OPL2 helikiip. See sisaldab ühte või mitut sünteesitud helirada, mida saab EdLib redigeerida ja eksportida a . D00 tihendatud helifail. EDL-failid sisaldavad ka metaandmed, näiteks laulu ja helilooja nimi.

Lisateave

EdLib-programmi saab kasutada EDL-failide loomiseks ja salvestamiseks. Seejärel saate need edasiseks redigeerimiseks sulgeda ja uuesti avada. EDL-failide suurus on tavaliselt 3–9 KB.

Yamaha YM3812 helikiibi lõi Yamaha 1985. aastal. Seda kasutati mitmesugustes helikaartides, sealhulgas Sound Blaster, Pro AudioSpectrum (8-bitine), AdLib ja mitmetes arcade-mängudes.

MÄRKUS: EdLibi töötas välja vibrantide Jens-Christian Huug (JCH).

Programmid, mis avavad EDL-faile
Windows
Vibreeriv EdLib
Uuendatud 1 / 31 / 2019

Teave EDL-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .edl sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Kõiki sellel lehel loetletud failitüüpe, failivormingute kirjeldusi ja tarkvaraprogramme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.